BUIT
33 revolucions per minut
BUIT

30 de gener del 2008

Congotronics

No us equivoqueu: el techno no va néixer a Detroit. El techno va néixer fa tres dècades a Kinshasa (Congo), de la mà del col·lectiu Konono Nº 1. Ara, ni ells mateixos ho sabien!

Wikipedia: història del techno

Web: Konono Nº 1

MySpace: Konono Nº 1

YouTube: vídeos de Konono Nº 1

MP3: un tastet de Konono Nº 1

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Congotronics!!! Mooola. Por cierto, aquí hay 30 minus de concierto: http://www.npr.org/templates/story/story.php?storyId=9872952

Por otro lado, amigo Carabassa, llamo al orden: 33 paraules no son pas 34 paraules. El politburó podría tomar politmedidas. Son una gent molt seriosa.

Papitu ha dit...

Collons amb aquests congolesos, quin ritme. Trempera, trempera!!!

Sr. Carabassa el comitè federal/central amb aspiracions a politburó el crida a l'ordre per segona vegada. 33 són 33. A més li recomanaríem titular els seus escrits per facilitar la feina als nostres benvolguts lectors.

Sr. Carabassa ha dit...

Que no ho veieu!? Amb tanta pressió a sobre del politburó, hasta m'oblido de posar títol! Prou, senyors, prou! Aquesta situació és insostenible!

Papitu ha dit...

Sr Carabassa no passi ànsia, tot hi hem passat per aquest procés. Al principi sembla difícil però ja veurà com d'aquí un temps ens en riurem de tot això. Pensi que alguns de nosaltres han arribat a postejar fins a 6 vegades abans d'aconseguir-ho. Perseveri, sr. Carabassa, perseveri.